Lajmet e fundit

Kryesia e Kuvendit: Më 24 qershor Kuvendi mblidhet në seancë plenare

e premte, 18.06.2021

Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë

e premte, 18.06.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!