Kuvendi i Republikës së Kosovës

Projektligjet

Projektligjet

146 Projektligje
Projektligji nr.08/L-197 për zyrtarët publik

Propozuesi: Qeveria

Projektligji nr.08/L-196 për pagat në sektorin publik

Propozuesi: Qeveria

Ligjet

Ligjet

262 Ligje

PleaseSelectAnyFilter*

08/L-195
Ligji nr.08/L-195 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës, lidhur me atashimin e personelit nga Forca e Sigurisë së Kosovës në Kompaninë Roulement të Këmbësorisë në Ishujt Falkland
-

Propozuesi: Qeveria

Shpalos ligjin
08/L-183
Ligji nr.08/L-183 për mbështetjen e punëve publike
-

Propozuesi: Qeveria

Shpalos ligjin