Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ligjet

272 Ligje

PleaseSelectAnyFilter*

08/L-196
Ligji nr.08/L-196 për pagat në sektorin publik
-

Propozuesi: Qeveria

Shpalos ligjin
08/L-195
Ligji nr.08/L-195 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës, lidhur me atashimin e personelit nga Forca e Sigurisë së Kosovës në Kompaninë Roulement të Këmbësorisë në Ishujt Falkland
-

Propozuesi: Qeveria

Shpalos ligjin