Lajmet e fundit

Kryeparlamentari Konjufca uron zonjën Nikolla, e fton për vizitë në Kosovë

e premte, 17.09.2021

Mbledhje e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione

e premte, 17.09.2021

Komisioni për të Drejtat e Njeriut... takoi një grup studentësh nga Vjena dhe Venediku

e premte, 17.09.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!