Lajmet e fundit

Komisioni për Legjislacion…zhvilloi proceduarat për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës

e premte, 26.11.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!