Lajmet e fundit

Kryekuvendari Konjufca: Filozofinë politike të Ukshin Hotit ta kthejmë në doktrinë politike

e diel, 16.05.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!