Lajmet e fundit

Kryetari Konjufca priti në takim themeluesit e shkollës shqipe “Alba Life” në New York, Qemal e Kozeta Zylon dhe mësimdhënësen Fatlinda Gashi

e martë, 23.07.2024

U nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi midis Kuvendit dhe organizatës Balkan Green Foundation

e hënë, 22.07.2024

Kryetari Konjufca priti në takim lamtumirës Shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog

e enjte, 18.07.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!