Lajmet e fundit

Të shtunën dhe të dielën zhvillon punimet Asambleja Parlamentare e Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore

e premte, 19.04.2024

Kryetari Konjufca nderoi të rënët në Hallaq të Vogël dhe Rufc të Ri

e premte, 19.04.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!