Kuvendi i Republikës së Kosovës

Zoran Mojsilović

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: LISTA SERBE (LS)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 17.08.1977;

Vendlindja: Zubin Potok;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Doktor i Shkencave në fushën e sportit dhe edukatës fizike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;
 

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit