Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albena Reshitaj

PARTIA:Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe SportKomisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 09.04.1979;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Profesor, Doktor;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Mësimdhënëse në Fakultet të Mjekësisë për 2007, Specialiste e punësuar në QKSUK-2012, Ministre e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor 2017-18, Këshilltare e Kryeministrit të Kosovës 2018-19, Deputete 2019-20, Kryetare e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Shefe e Katedrës së Paradontologjisë në Mjekësi Orale dhe Ortodonci- 2020;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit