Kuvendi i Republikës së Kosovës

Dimal Basha

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomision për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 12.10.1979;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil:

Arsimimi: BA- John Jay College; MA- The New School;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Frënge, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet i Legjislaturës VII;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit