Kuvendi i Republikës së Kosovës

Burim Meta

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale 

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 19.06.1980;

Vendlindja: Ferizaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Mjek dhe Psikolog;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asamblist në KK Ferizaj; Këshilltar Politik I u.d. Presidentës së Republikës së Kosovës ;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit