Kuvendi i Republikës së Kosovës

Besim Muzaqi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 05.12.1979;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Mr.PH. (Magjistër i Farmacisë) dhe Mr.sc. (Magjistër i Teknologjisë Ushqimore;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane, Kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryetar në SHFK; Nënkryetar i Komunës së Vushtrrisë; Profesor në Shkollën e Mjekësisë” Dr. Xheladin Deda”; Kryetar I Qendrës së LVV Në Vushtrri;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit