Kuvendi i Republikës së Kosovës

Liburn Aliu

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 10.04.1975;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Kandidat për doktoratë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet; Drejtor në Komunën e Prishtinës;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit