Skupština Republike Kosova

Predsedništvo: U četvrtak, Skupština se sastaje na plenarnoj sednici

22.04.2024

Pod rukovodstvom predsednika Glauka Konjufce, Predsedništvo Skupštine održalo je danas redovnu sednicu, zajedno sa predsednicima parlamentarnih grupa.

Predsedništvo je odlučilo da se Skupština sastane na plenarnu sednicu u četvrtak, 25. aprila u 10.00 časova, na kojoj će biti razmotreni veći broj nacrta zakona koji se uglavnom bave ratifikacijom međunarodnih ugovora, ali i drugim predviđenim pitanjima na dnevnom redu.

Dnevni red:


https://kuvendikosoves.org/srb/kalendar/?__RequestVerificationToken=W2irwtAjkNnJdqj8qrE_lNaB6xH6-CQBs_KEg73uMt3JRZzQM-XLjFZiSqVOOi6BBt6tmzW3ai9PXdIHOm6XLuxP645xKubbC4hIvuQrAmY1&Date=04%2F25%2F2024

Na današnjoj sednici Predsedništva, predsednik  Glauk Konjufca je čestitao delegaciji Skupštine Republike Kosova na proaktivnoj ulozi i doprinosu uspešnom procesu glasanja o prijavi Kosova u Parlamentarnu skupštinu Saveta Evrope.

Predsedavajuča ove delegacije, ujedno i potpredsednica Skupštine, Saranda Bogujevci, visoko je ocenila ulogu svakog učesnika, smatrajući zalaganje i zajednički rad u ovom procesu veoma uspešnim.

U nastavku je Predsedništvo, u skladu sa svojim nadležnostima, razmatralo i druga pitanja iz delokruga Skupštine.