Skupština Republike Kosova

Nabavka

Saopštenja

petak,13 januar, 2023

Planifikimi përfundimtar i prokurimit për vitin 2023

Përshkrimi i çmimit - Pajisje për Sallën Plenare - 101-21-2901-1-1-1 (KU101 21 010 111)

Izveštaji

ponedeljak,16 januar, 2023

Konačno planiranje nabavke za 2023 godinu

sreda,19 januar, 2022

Konačno planiranje nabavke za 2022 godinu

sreda,20 januar, 2021

Konačno planiranje nabavke za 2021 godinu

Ugovori

četvrtak,16 novembar, 2023

Kontrata - DCN dhe AUDIO -VIDEO -101-23-10918-2-2-1 (KU101 23 035 221)

petak,10 novembar, 2023

Kontrata - Furnizimi me bateri për UPS- 101-23-11191-1-3-6 (KU101 23 036...

četvrtak,21 septembar, 2023

Kontrata - Shërbime të transportit ajror - bileta - 101-23-8185-2-2-1 (KU101 23 034 221)

utorak,08 avgust, 2023

Kontrata - CCTV dhe mbrojtja kundër zjarrit - 101-23-6067-2-2-1 (KU101 23 001 221)

ponedeljak,31 jul, 2023

B52 Njoftimi për nënshkrim - Mbishkrimi - 101-23-7741-1-4-7 (KU101 23 031 147)