Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me përfaqësues të Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas

e mërkurë, 27.05.2020

Osmani: Duhet t`u sigurohet qasja në drejtësi të gjithë qytetarëve

LEXO LAJMIN E PLOTË

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me Shoqatën e të Drejtave të Pacientëve

e mërkurë, 27.05.2020

Osmani: Të drejtat e pacientëve duhet të jenë prioritet i përhershëm

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!