Constitution of the republic of Kosovo

 Download

Amendment no. 25

 Download

Amendment no. 24

 Download

Constitution of the Republic of Kosovo vith amend I-XXV

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com