Lajmet e fundit

E Shtune, 26.05.2018

 • Veseli: Kosova, partner i besuar në koalicionin global kundër terrorizmit

  lexo më shumë

 • Veseli: Vetëm fqinjësia e mirë dhe respekti i ndërsjell sigurojnë paqe në Ballkan

  lexo më shumë

 • Delegacioni i Kuvendit po merr pjesë në punimet e Sesionit Pranveror të AP të NATO-s

  lexo më shumë

 • Kryeparlamentari Veseli takon zyrtarin e lartë të SHBA-së, z. Peter Marocco

  lexo më shumë