Lajmet e fundit

E Diel, 12.02.2012

  • Deklaratë e kryekuvendarit Krasniqi me rastin e tragjedisë në fshatin Restelicë të Dragashit

    lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com