Ligjet mė tė reja tė miratuara nga Kuvendi

Evidenca e Ligjeve (PDF)U publikua: 22.06.2016

Ligjet mė tė reja tė miratuara nga Kuvendi

05/L-055Shpalo (PDF)

Ligji pėr Auditorin e Pėrgjithshėm dhe Zyrėn Kombėtare tė Auditimit tė Republikės sė Kosovės

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 18.05.2016, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-012-2016, Datė 03.06.2016

U miratua nga Kuvendi:
18.05.2016
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
03.06.2016
05/L-064Shpalo (PDF)

Ligji pėr patentė shoferi

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 18.05.2016, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-011-2016, Datė 03.06.2016

U miratua nga Kuvendi:
18.05.2016
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
03.06.2016
05/L-007Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr.03/L-048 pčr menaxhimin e financave publike dhe pėrgjegjėsitė, i ndryshuar me ligjet 03/L-221, 04/L-116, 04/L-194,.05/L-063

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 30.03.2016, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-010-2016, Datė 13.04.2016

U miratua nga Kuvendi:
30.03.2016
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
13.04.2016
05/L-094Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr.03/L-223 pėr Kėshillin Gjyqėsor tė Kosovės, i ndryshuar dhe plotėsuar me ligjet nr.05/L-033 dhe nr.04/L-115

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 24.03.2016, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-009-2016, Datė 05.04.2016

U miratua nga Kuvendi:
24.03.2016
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
05.04.2016
05/L-049Shpalo (PDF)

Ligji pėr administrimin e pasurisė sė sekuestruar dhe tė konfiskuar

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 24.03.2016, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-008-2016, Datė 05.04.2016

U miratua nga Kuvendi:
24.03.2016
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
05.04.2016
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com