Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

 • E Hënë, 19.03.2018 14:00
 • Takim i tretë koordinues i komisioneve parlamentare mbi rolin mbikëqyrës të dialogut Kosovë-Serbi Salla: C 203
 •  

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike në bashkëpunim me Institutin Demokratik të Kosovës (KDI), do të mbajë takimin koordinues të radhës të kryetarëve të komisioneve parlamentare, të Kuvendit të Kosovës.


Tema: Takim i tretë koordinues i komisioneve parlamentare mbi rolin mbikëqyrës të dialogut Kosovë-Serbi

 

 • E Marte, 27.02.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës

Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Flamur Sefaj, lidhur me procesin e aplikimit të Kosovës për anëtarësim në Interpol.

 

 • E Mërkure, 21.02.2018 13:30
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës

Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-060 për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

 

 • E Marte, 20.02.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 30 janar dhe 9 shkurt 2018;
3. Raportim i Shefit të negociatave me Serbinë z. Avni Arifi lidhur me Platformën e Qeverisë së Kosovës për procesin e dialogut Kosovë-Serbi;
4. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 09.02.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 26 dhe 31 janar 2018;
3. Formimi i grupeve punuese për mbikëqyrjen e zbatimit të ligjeve nga fushëveprimi i komisionit;
4. Diskutim lidhur me propozimet për emërimet e reja në Shërbimin diplomatik dhe respektimi i kuotës së paraparë me ligj;
5. Shqyrtimi i fushëveprimtarisë së Komisionit në draft- Rregulloren e Kuvendit;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542