Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Tė tjera  
  •  Kryetare

    Grupi:

  • Zėvendėskryetare e parė

    Grupi:

  • Zėvendėskryetare e dytė

    Grupi:

Anėtarėt Grupi

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Kordinator i Komisionit Email-i: minire.hasani@assembly-kosova.org Telefoni: 038/211-850
 
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com