Lista e deputetėve tė Kuvendit tė Kosovės

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014-)

 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com