Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 13.11.2018 18:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 13.11.2018 13:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 13.11.2018 11:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 12.11.2018 13:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 12.11.2018 11:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 12.11.2018 11:00

  Kryesia e Kuvendit