Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Në kuadër të “Ditëve të Kuvendit”, deputetët bashkëbiseduan me qytetarë të Gjilanit
Në kuadër të “Ditëve të Kuvendit”, deputetët bashkëbiseduan me qytetarë të Gjilanit
Në kuadër të “Ditëve të Kuvendit”, deputetët bashkëbiseduan me qytetarë të Gjilanit
Në kuadër të “Ditëve të Kuvendit”, deputetët bashkëbiseduan me qytetarë të Gjilanit

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 06.04.2018 14:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 05.04.2018 16:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 20:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 11:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 10:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit