Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Veseli: Do të përmbushim çdo kriter që ka të bëjë me agjendën e reformave evropiane
Veseli: Do të përmbushim çdo kriter që ka të bëjë me agjendën e reformave evropiane

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 31.10.2018 11:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 30.10.2018 16:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 30.10.2018 15:32

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 30.10.2018 15:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 30.10.2018 15:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 30.10.2018 15:02

  Kryesia e Kuvendit