Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Hënë, 20.02.2017Kryeparlamentari Veseli takoi kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta lexo më shumë
  • E Hënë, 20.02.2017Takime të shumta bilaterale midis përfaqësuesve të Kuvendit të Kosovës dhe delegacioneve nga institucione dhe vende evropiane lexo më shumë
  • E Hënë, 20.02.2017Nga punimet e Samitit të komisioneve për punë të jashtme të parlamenteve të vendeve të Evropës Veseli: Ky Samit besoj se do t’i shërbej afrimit më të madh me njeri tjetrin, këmbimit të përvojave dhe hapjes së rrugëve të reja të bashkëpunimit.... lexo më shumë
  • të gjitha lajmet
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com