Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Hënë, 18.12.2017Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione Z. Janova theksoi se qytetarët e Kosovës, nga 1 dhjetori i këtij viti, do të paguajnë 3.55% më pak mjete për shpenzimin e enrgjisë elektrike, deri në... lexo më shumë
  • E Hënë, 18.12.2017Nga mbledhja e komisionit për Administratë... U shqyrtua Raporti vjetor i Agjencisë së Statistikave të Kosovës për vitin 2016 lexo më shumë
  • E Premte, 15.12.2017Nga takimi i Komisionit për Zhvillim Ekonomik ...me drejtorin e Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë me seli në Vjenë, z. Janez Kopac Pengesat vijnë nga ana e Serbisë, e cila pretendon se KOST-i nuk mund të jetë i barabartë me vendet e rajonit, si p.sh, Maqedonia apo Mali i Zi, tha... lexo më shumë
  • të gjitha lajmet