Skupština Republike Kosova

Yllza Hoti

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za spoljne poslove i dijasporu Komisija za nadgledanje javnih finansija

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 05.09.1995;

Mesto rođenja: Prizren;

Bračno stanje: Neudata;

Obrazovanje: MBA cand. University of Minnesota, BSC Ekonomija / Menadžment;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanica;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!