Skupština Republike Kosova

Zoran Mojsilović

STRANKA:SRPSKA LISTA (SL)

POSLANIČKA GRUPA: SRPSKA LISTA (LS)

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 17.08.1977;

Vendlindja: Zubin Potok;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Doktor i Shkencave në fushën e sportit dhe edukatës fizike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;
 

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!