Skupština Republike Kosova

Fridon Lala

STRANKA:NOVA DEMOKRATSKA INICIJATIVA KOSOVA (IRDK)

POSLANIČKA GRUPA: MULTIETNIČKA (ME)

Komisije: Komisija za prava, interese zajednica i povratakKomisija za evropske integracijeKomisija za nadzor obaveštajne Agencije Kosova

Etnička pripadnost: Egipćanin;

Datum rođenja: 13.03.1991;

Mesto rođenja: Đakovica;

Bračno stanje: Neoženjen;

Obrazovanje: Master;

Jezici osim maternjeg: Zamenik ministra za regionalni razvoj;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik;
 

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!