Skupština Republike Kosova

Shemsedin Dreshaj

STRANKA:Alijansa za budućnost Kosova (AAK)

POSLANIČKA GRUPA: Alijansa za budućnost Kosova (AAK)

Komisije: Komisija za prava, interese zajednica i povratakKomisija za zdravstvo i socijalno osiguranje

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 27.07.1959;

Mesto rođenja: Nabrđane - PEĆ;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Profesor na Medicinskom fakultetu;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: 

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!