Skupština Republike Kosova

Alban Hyseni

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 23.10.1990;

Mesto rođenja: Gnjilane;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Master Političkih nauka;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Nemački;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik u VII Sazivu;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!