Skupština Republike Kosova

Ekrem Mustafa

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za životnu sredinu, hranu, poljoprivredu, planiranje i razvoj

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 25.08.1979;

Mesto rođenja: Kamena Glava - UROŠEVAC;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Master mehaničke inženjerije;

Jezici osim maternjeg: Francuski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Odbornik Skupštine; Izvršni Direktor NPL „Autobuska Stanica“ Uroševac;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!