Skupština Republike Kosova

Rozeta Hajdari

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 10.06.1974;

Mesto rođenja: Rakoc - Đakovica;

Bračno stanje: Neudata;

Obrazovanje: Magistar biznisa i ekonomije;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: 20 godina radnog iskustva u akademiji, reforme javne administracije, dobro upravljanje;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!