Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mbledhje e Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

26.02.2024

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, kryesuar nga kryetari Bekë Berisha, raportoi Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Bashkim Jashari, lidhur me punën e FSK-së gjatë vitit 2023.

Takimi u zhvillua me dyer të mbyllura.