Kuvendi i Republikës së Kosovës

Njoftim i Komisionit për Ekonomi Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

06.12.2021

Komisioni Parlamentar për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, është në proces të rekrutimit të pozitave, drejtor Bordi në NP KOSTT, nga gjinia femërore dhe nga radhët e komuniteteve jo shumicë.

Njoftohen organizatat e Shoqërisë Civile, se më datë 7.12.2021, nga ora 10:00, në sallën N-10, do të behët intervistomi i kandidateve për këto dy pozita të lira në NP KOSTT.

Andaj, ftohen organizatat e Shoqërisë Civile, ta përcjellin këtë proces të rekrutimit të këtyre pozitave, në veçanti organizatat që mbrojnë dhe promovojnë interesat e grave dhe minoriteteve.