Kuvendi i Republikës së Kosovës

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

26.01.2023

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, nën drejtimin e Fatmire Kollçakut, kryetare, mbajti mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje u diskutua për planin e punës së këtij komisioni për muajin shkurt të vitit 2023.