Kuvendi i Republikës së Kosovës

Nga mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

25.01.2023

Komisioni për Integrime Evropiane, ka mbajtur sot mbledhjen e parë të sesionit pranveror,  kryesuar nga kryetarja, Rrezarta Krasniqi. 

Në këtë mbledhje, Komisioni shqyrtoi dhe miratoi Raportin e punës së komisionit për sesionin e kaluar.