Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mbledhje e Komisionit për Ekonomi...

28.01.2023

Sot Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, nën drejtimin e znj.Jeta Statovci, zv.kryetare e parë e Komisionit, shqyrtoi Vendimin e Qeverisë nr.17/121 datë 25.01.2023, për masat emergjente për furnizimin me energji.

Pas diskutimeve, komisioni e miratoi njëzëri atë dhe e procedoi për shqyrtim në seancë plenare.