Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fridon Lala

PARTIA:INICIATIVA E RE DEMOKRATIKE E KOSOVËS (IRDK)

GRUPI PARLAMENTAR: MULTIETNIK (ME)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Integrim EvropianKomisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

Përkatësia etnike: Egjiptian;

Ditëlindja: 13.03.1991;

Vendlindja: Gjakovë ;

Statusi civil: Beqar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Zv.Minister i Zhvillimit Rajonal;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit