Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ramush Haradinaj

PARTIA:Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 03.07.1968;

Vendlindja: Gllogjan - DEÇAN;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master Menaxhim;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Frënge, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Zv. Kom TMK, Kryeministër;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit