Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mergim Lushtaku

PARTIA:Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet, Punë dhe TransfereKomisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 20.11.1986;

Vendlindja: Skenderaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Politolog dhe Ekonomist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtor në shërbimin civil; Deputet

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit