Kuvendi i Republikës së Kosovës

Shqipe Mehmeti Selimi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komision për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 14.01.1984;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master Ekonomik;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ish Ushtare e Ushtrise Çlirimtare te Kosovës, Ish Pjestare e Trupave Mbrojtese te Kosovës;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit