Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mefail Bajqinovci

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komision për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 13.07.1977;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakulteti për Komunikim;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Gazetar dhe ish zyrtar në Agjencinë Antikorrupsion;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit