Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fjolla Ujkani

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim Evropian

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 13.05.1997;

Vendlindja: Reznik;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Ma- Administratë Publike-Diplomaci;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete e Kuvendit të Kosovës Legjislatura VII;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit