Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fitore Pacolli - Dalipi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe DiasporëKomisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 27.04.1982;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Kandidate për doktoraturë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Aktiviste politike; Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit