Kuvendi i Republikës së Kosovës

Armend Muja

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet, Punë dhe TransfereKomisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 20.11.1981;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Phd International Economics; Msc Political Economy;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze(Profe), Frënge(Beg.);

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ligjërues i Ekonomiksit Ndërkombëtar;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit