Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arbër Rexhaj

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komision për Çështjet e Sigurisë dhe MbrojtjesKomisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 16.12.1985;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakulteti i Letërsisë Shqipe dhe Fakulteti i Shkencave Politike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Turke;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet i Kuvendit të Kosovës;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit